Rekrytointi

Holvikoti Oy työpaikkana

Holvikoti Oy on yksityinen lastensuojelupalveluja tuottava yritys, joka tarjoaa ympärivuorokautista sijaishuoltoa kahdessa yksikössä. Molemmat yksiköt ovat 7-paikkaisia lastensuojelulaitoksia, jotka sijaitsevat muutaman sadan metrin päässä toisistaan Tevaniemen idyllisessä kyläkeskuksessa Ikaalisissa Kyrösjärven läheisyydessä.

Jokaiselle Holvikotiin tulevalle lapselle nimetään oma-ohjaaja, joka pitää langat käsissään lapsen asioissa. Lapsen vanhemmat ja muu lähipiiri ovat tärkeitä kasvatuskumppaneita, joiden kanssa työskennellään tiiviisti asiakassuunnitelman mukaan. Lapset ovat tavanomaisesti pitkillä sijoituksilla, pääsääntöisesti ollaan yli vuosi. Holvikodissa on myös lapsia, jotka ovat olleen 11 vuotta ja puhuvat Holvikodista kotinaan.

Holvikoti ja Holvikaari pyrkivät kodinomaisuuteen kaikessa toimennassaan. Kaikki toiminta tehdään niin, kuin vanhemmat tekisi kotona. Emme palkkaa kokkia – teemme ruuat yhdessä. Emme palkkaa siivoojaa – siivoamme yhdessä. Käymme metsässä keräämässä marjoja ja tehdään tavallisia juttuja. Harrastuksiin panostetaan valtavan paljon ja kuljetamme lapsia harrastuksiin.

Sitoudumme työntekijöihimme ja odotamme työntekijöiltämme kokemusta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Me satsaamme työnohjaukseen ja kouluttamiseen. Työntekijämme pystyvät itse vaikuttamaan työaikoihin. Annamme vastuuta paljon, mutta myös valtaa tehdä työstä oman näköistä.

Lue mitä työntekijämme kertovat meistä

Jaakko, Sosionomi

Sosionomina pyrin tuomaan moniammatilliseen tiimiin ja käytännön työhön sosiaalipedagogista näkökulmaa. Tärkeintä on yhdessä lasten kanssa tekeminen ja innostaminen. AMK-koulutuksen kivijalka, teorian yhdistäminen käytäntöön, näkyy vahvana toiminnallisena työotteena. Holvikaaressa jokainen päivä on erilainen sekä opettava, ja voin vaikuttaa päivän kulkuun omalla työotteella. Päätavoitteena on lasten ja koko perheen voimaantuminen – auttaa lasta ja vanhempia löytämään omia voimavaroja ongelmien ratkaisemiseen. Lastensuojelutyö haastaa koko sosionomin työkalupaketin käyttöön, ja koen työn monipuolisuuden todella palkitsevana. Palkitsevaa on myös vahva tunne kodinomaisuudesta.
Moniammatillinen työyhteisömme sekä perheyrityksen vankka tuki antavat eväät omien vahvuuksien ja ideoiden toteuttamiseen, sekä mahdollistavat oman ammatillisen kehityksen.

 

Anne, Lähihoitaja

Olen työskennellyt useita vuosia lähihoitajana Holvikodilla. Aina kun saavun Holvikodille, tuntuu kuin tulisin toiseen kotiini. Työnkuvani on monipuolinen, yhtään samanlaista päivää ei ole. Lähihoitajan työhön Holvikodilla kuuluu lasten/ nuorten yksilöllinen hoito ja kasvatus.
Huolehdin terveellisen ravinnon ja riittävän levon saannin. Opettelemme yhdessä arjen asioita. Teemme ruokaa yhdessä, opettelemme iän mukaan erilaisia kotitöitä, esim. pyykinpesua. Autan läksyissä ja kuljetamme harrastuksiin, joissakin harrastuksissa ohjaaja voi olla vaikka mukana.
Lääkehoito kuuluu osana työhöni. Saan osallistua oma ohjattavan lapsen moniammatillisiin työryhmiin. Kun työn kuva on näin laaja, kotoa lähtiessäni varustaudun monenlaisiin vaatekertoihin, jotka sopivat palavereista ulkoiluihin. Tärkeimpänä villasukat, jotka on kiva vetää jalkaan kun istutaan iltaa lasten kanssa. Tärkeimpänä työkalunani pidän kuuntelutaitoa ja empatia kykyä ja että kohtaan lapsen aidosti. Työtä teemme omalla persoonalla.

Ohjaajat

Lue lisää tarjoamistamme paikoista ohjaajille

Lue lisää

Sijaiset

Lue lisää tarjoamistamme paikoista sijaisuuksia tekeville työntekijöille

Lue lisää