Ohjaajat

Holvikoti Oy on yksityinen lastensuojelupalveluja tuottava yritys, joka tarjoaa ympärivuorokautista sijaishuoltoa kahdessa yksikössä. Molemmat yksiköt ovat 7-paikkaisia lastensuojelulaitoksia, jotka sijaitsevat muutaman sadan metrin päässä toisistaan Tevaniemen idyllisessä kyläkeskuksessa Ikaalisissa Kyrösjärven läheisyydessä.

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme:

Sosionomia (AMK) vakituiseen työsuhteeseen (1kpl).
Sekä määräaikaiseen työsuhteeseen ohjaajaa Holvikodin (1kpl) ja Holvikaaren (1kpl) yksiköihin vanhempainvapaiden ajaksi.
Holvikodin työsuhde 2.1.2023 saakka ja Holvikaaren 17.10.2022 saakka.
MEILLÄ HOLVIKODILLA SAISIT:
Ohjaajana vastata omassa työvuorossasi meille sijoitettujen lasten arjen sujumisesta kasvatusvastuullisena aikuisena. Tehdä yhteistyötä vanhempien, koulun ja muun moniammatillisen verkoston kanssa. Tehdä työtä kolmessa vuorossa, painottuen iltoihin ja viikonloppuihin. Tehdä haastavaa työtä energisessä ja iloisessa porukassa. Tuoda oman persoonasi ja vahvuutesi joukkoomme joustavaan ja mahtavaan työryhmään!
LISÄKSI TARJOAMME SINULLE:
Hyvät työterveyspalvelut Terveystalossa. Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Säännölliset henkilökuntapalaverit ja työnohjauksen. Idyllisen ja kauniin työympäristön maalla. Luotettavan tiimin ympärillesi!
EDELLYTÄMME SINULTA:
Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Ylläpidät osaltasi positiivista ja kannustavaa ilmapiiriä, niin työkavereiden, kuin lastenkin kesken. Ajokorttia.
Ensisijaisesti haemme sosionomi (AMK) tutkinnon omaavia henkilöitä, mutta huomioimme myös muut sosiaali- ja terveysalantutkinnot.
Työsopimuksessa noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:sin mukaan.
Toivomme sinun olevan rehti joukkuepelaaja, joka ei kaihda haasteita. Arvostamme ratkaisukeskeistä työotetta ja positiivista asennetta.

 

Ota yhteyttä ja lähetä hakemus sähköisesti:

Kristiina Iso-Oja

Holvikoti
puh: 050 5514993
email: kristiina.iso-oja@holvikoti.fi

Tarja Nuuttinen

Holvikaari
puh: 050 5513899
email: tarja.nuuttinen@holvikoti.fi