Ohjaajat

Holvikoti Oy on yksityinen lastensuojelupalveluja tuottava yritys, joka tarjoaa ympärivuorokautista sijaishuoltoa kahdessa yksikössä. Molemmat yksiköt ovat 7-paikkaisia lastensuojelulaitoksia, jotka sijaitsevat muutaman sadan metrin päässä toisistaan Tevaniemen idyllisessä kyläkeskuksessa Ikaalisissa Kyrösjärven läheisyydessä.

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme kahta ohjaajaa:

– ohjaaja ( AMK ) Holvikotiin
– ohjaaja Holvikaareen

Holvikodin ohjaajan toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään edellytämme soveltuvaa AMK-tasoista koulutusta (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi, kuntouksen ohjaaja, sairaanhoitaja). Holvikaaren ohjaajan toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään edellytämme sosiaali- tai terveysalan koulutusta (esim. lähihoitaja tai vastaava). Ohjaajana vastaat omassa työvuorossasi meille sijoitettujen lasten arjen sujumisesta. Toimit omaohjaajana ja siinä vastaat kokonaisvaltaisesti lapsen ja hänen perheensä tavoitteiden toteumisesta. Kokemus lastensuojelun sijaishuollosta katsotaan eduksi.

Tarjoamme haastavaa työtä energisessä ja iloisessa porukassa. Työtä tehdään kolmessa vuorossa, painottuen iltoihin ja viikonloppuihin. Toivomme sinun olevan rehti joukkuepelaaja, joka ei kaihda haasteita. Arvostamme ratkaisukeskeistä työotetta ja positiivista asennetta.

Ota yhteyttä ja lähetä hakemus sähköisesti:

Markku Korpelainen
p. 050 5514993
markku.korpelainen@holvikoti.fi